4 Şubat 2014 Salı

Koreli Bir Gelin İstemiyorummmmm!!!

Hamileyken eğlenceli olsun diye ve bana da neşe katsın diye hareketli müzikler dinledim hep. Bunların içinde ne yazık ki PSY -Gangnam Style de vardı. Ay dinlemez olaydım. Nasıl böyle bir hata yaptım? Oğluş yaklaşık 7. ayından itibaren Gangnam Style dinliyor. Öyle ki televizyon,bilgisayar, telefon,ışıklı ve müzikli bütün oyuncakların adı GANG... Sabah  uyanıyoruz;
Ben: Merhabaa günaydın canım oğlummmm (burada öyle sevimliyim öyle sevgi doluyum ki)
Çınar:  Anne Gang
Ben: Oğlum ne Gangı sabah sabah hadi kahvaltı yapacağız
Çınar: AAAAAA GANGGGGGG!

Gece yatmadan önce;
Ben: Anneciğim hadi uyku zamanı artık bak bütün çocuklar uyumuş
Çınar: De? (dede)
Ben: Dede de uyumuş
Çınar: Ne? (Anneanne)
Ben: Anneanne de uyumuş
Çınar: Teyz? (Teyze)
Ben: Teyze de uyumuş
Çınar: Ala? (Hala)
Ben: Hala da uyumuş
Çınar: GANG?
Ben: GANG da uyumuş anneciğim hadiii...
Ve çınar uyur...
Güne böyle başlıyoruz ve günü böyle noktalıyoruz. Evin her yerinde aynı anda Gang çalıyor telefonda Gang, Gang çalan bütün oyuncaklarımız açık çıldırmak işten bile değil. O her ne yaparsa yapsın Gang hep çalacak. Ve oyuncaklarımızın büyük çoğunluğu gang çalıyor. Ola ki babamlara gitmişsek yandık. Bilgisayarı rehin alıyor ve sürekli gang... Eve kesinlikle bilgisayar sokmuyoruz bu eşimle ortak kararımız. Şimdi soruyorum size; siz benim yerimde olsanız Koreli bir gelin ister miydiniz?

Sevgiyle...

4 yorum:

  1. hahahaahhaaaaa sonunda getircek çocuğum vallahi öyle bir gelin.gangggg diyişini yerim ben onun annesi niye kızıyorsun paşamaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay kuzum kızmak değil de artık fenalık geldi gangdan en iyi senin anlaman gerekiyor beni :) valla kayınvalidelik yapmayacağım diye kendime yemin ettim ama Koreli gelinin pek şansı yok gibi... en azından şimdilik:)

      Sil
  2. ay çok tatlı yaaa , Gang da uyumuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım gang uyumuşsa uyuyoruz bazen gang çalarken uykuya dalıyoruz. PSY'nin bize maaş bağlaması lazım reytinglerini kırıyoruz :)

      Sil