30 Nisan 2013 Salı

Gecikmiş 23 Nisan Etkinliği

Dünyayı verelim çocuklara, hiç değilse bir günlüğüne
Allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar,
Oynasınlar türküler söyleyerek yıldızların arasında.
Dünyayı çocuklara verelim
Kocaman bir elma gibi verelim,
Sıcacık bir ekmek somonu gibi verelim,
Hiç değilse bir günlüğüne doysunlar.
Bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı
Çocuklar dünyayı alacak elimizden
Ve ölümsüz ağaçlar dikecekler...
                                   Nazım Hikmet RAN...


Çocuklarımızın belki de bir günlüğüne hür oldukları daha doğrusu onlara armağan ettiğimiz bu güzel günü biz de dedemizle doyasıya kutladık. Dossama çok düşkün olan dedemiz (babam) o gün ille de Dossayı parka götürmek istedi ben de bu güzel günde, yüreğinde böylesine büyük bir sevgi barındıran hayat dolu dedemizi kırmadım ve işte bizim ilk 23 Nisan etkinliğimiz. Kuzucuğumun şaşkınlığını gözlerinden okuyacaksınız.




Son fotoğrafta Dossam açık havaya yenik düştü ve mışıl mışıl uyudu.Anne de bu arada ne zamandır gidemediği kuaförüne gitti bakımını yaptırdı ve saçlarını harika bir sarıya boyattı... :)



Gecikmelerden dolayı çok özür diliyorum. Yorgunluk beni biraz halsiz yapmıştı ama şimdi çok çok iyiyim ve şarkının da dediği gibi "Özüme sözüme döndüm/ Doğruyu yanlışı gördüm/ Can çıkmamış yerinden/ Aslan gibi geri döndüm..."




Sevgiyle...

3 yorum:

  1. iyiki geri döndün:) tosun paşa ne tatlı ya maşallah insanın bakıma girmesi girmesi kadar güsel bişey yok ne iyi gelmiştir sana yeni görüntünün fotoğraflarını bekliyorumm::)

    YanıtlaSil
  2. maşallah sana tosbikim benim nasılda ciddi pozlar vermiş 23 nisanın kutlu olsun minik tosbik:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim canım. Evet tam da dediğin gibi bakıma girmek bana çok iyi geldi. En kısa zamanda fotoğraflarımı koyacağım :)

    YanıtlaSil