4 Şubat 2014 Salı

Uzun Bir Aradan Sonra


Uzun bir aradan sonra "merhaba"... Neredeyse 3 ay oldu uğramayalı... Şöyle bariz bir nedeni de yok aslında. Bir çok blog okudum bu süreçte ve hemen hemen herkesin belli sürelerde küçük/büyük kopmalar yaşadığını gördüm. İç sesimin ve vicdanımın sesini biraz olsun durdursa da bu yine de her gün blogu açtım, yayın sayfasına girdim ve sonra kapatıp günlük rutinlere döndüm. Sonra fark ettim ki yazdığım dönemlerde kendimi daha özgür ve daha mutlu hissetmişim. Yorumlarla pekişmişim ve kendi duygu ve düşüncelerimi ifade ediş biçimimi yer yer sevmiş, yer yer ise beğenmemişim. Yani yazmak ruhumu açmış. Dossam'ın ilerde belki okuyacağını düşlemek ve ona şimdiden buradan seslenmek aslında yeri doldurulamaz bir duyguymuş. O nedenle tekrar yazmaya karar verdim. Tabi bu arada tüm blogları da düzenli takip etmeye, varsa görüşlerimi bildirmeye de karar verdim.

Dossam bu ay itibariyle 18. ayının içinde ve artık gerçekten çok yol kat ettik. Yürümeden koşmaya ve hatta zıplamaya geçtik. Kendimizi çok rahat ifade edebiliyoruz ancak hala hece ile konuşma sürecindeyiz. Çok şükür uyku, yeme gibi fiillerde sıkıntımız yok. Bu arada bir de kuzen bekliyoruz. Canım kardeşim 8 haftalık hamile ve sabırsızlıkla kuzenimizi bekliyoruz. Gelişmeler ve değişimlerle burada olacağım.

Sevgiler... 

6 yorum:

  1. hoşgeldin tekrar o zaman:) yeni kuzen de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah , bende 2. oğlumu bekliyorum, 25. haftadayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) Hoşbulduk tekrar. Kuzen için de teşekkür ederiz inşallah sağ salim alabiliriz kucağımıza. Senin 2. oğlun da hayırlı uğurlu olsun ve sağ salim al sen de kucağına. Mutlu huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle canım.

      Sil
  2. Canım en güzeli bu dönüş ne iyi ettin yazmak aslında günlük tutmak gibi aslında hepsi hatıra olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle edoşum. ben de keyif aldım tekrar tekrar. hatta dün akşam bir konu oldu "hımmmm bunu bloğa yazmalıyım " diye bile düşündüm :)

      Sil
  3. yaz dönemi salıyoruz hep blogları.. kış gelince toparlanıyoruz.. bir daha bu kadar ara vermemen dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım :) Bir daha bu kadar ara vermem herhalde :)

      Sil